Bio-Lifting

Wist je dat de huid rondom de ogen anders is dan de rest van het gelaat? Niets voor niets brengen we maskers nooit dicht bij de ogen aan. De huid rondom de ogen is veel dunner en heeft daardoor een andere verzorging nodig dan de rest van het gelaat. Zorg dat je er oogverblindend uit ziet en gebruik daarom passende producten.

Je gaat misschien al naar een huidspecialist voor een gezichtsbehandeling maar wist je dat er ook speciale oogbehandelingen zijn? De Bio-Lifting behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte in de huid te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Omdat deze behandeling toegepast kan worden op de oogleden, geeft dit een liftend effect aan je ogen en wenkbrauwen.

Intelligence Advanced Power Lift Eye & Lip Countour Cream

 

Wist je dat…

appels goed zijn voor je ogen? Niet de gewone appels die we in de supermarkt kopen maar appelstamcellen! Deze beschermen de levensduur van huidstamcellen en ze vertragen het verouderingsproces. De Intelligence Advanced Power Lift Eye & Lip Countour Cream zit boordevol appelstamcellen. Samen met het diamantextract en de parels worden fijne lijntjes en rimpels hersteld. ’s Ochtends en ’s avonds twee toefjes rondom de ogen en lippen aanbrengen en licht inmasseren met de vingertoppen. De huid wordt strakker en je rimpels worden minder.

 

Bovenstaande producten en behandelingen zijn verkrijgbaar bij schoonheidsspecialist Facetime by Thessa!