Permanente Make-Up

Een hoop mensen vinden het moeilijk om een wenkbrauw bij te tekenen of te epileren of een eyeliner mooi recht te krijgen. En dat is niet gek: het doet namelijk een hoop met je gezichtsuitdrukking. Permanente make-up biedt dan de perfecte oplossing. Het blijft jarenlang mooi zitten.

Permanente make-up voor de wenkbrauwen

Het aanbrengen van permanente make-up wordt met een flinterdunne naald gedaan, waarmee ik een speciaal, veilig pigment net onder het huidoppervlak aanbreng. De techniek is nagenoeg pijnloos. Permanente make-up voor de wenkbrauwen wordt in de volksmond ook wel ‘wenkbrauwen tatoeëren’ genoemd. Er zit wel een klein verschil in: een tatoeage blijft levenslang zichtbaar. Permanente make-up wordt langzaam lichter. Daarom raden we je aan om binnen 2 jaar de permanente make-up bij te werken.

Verschillende technieken permanente make-up wenkbrauwen

Met de nieuwste technieken worden er haartjes gepigmenteerd en leegtes ingeschaduwd, waardoor de wenkbrauwen bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. De pigmenten en apparatuur zijn GGD goedgekeurd en dus volkomen veilig. Ecuri-pigmenten zijn gegarandeerd kleurvast. U hoeft dus niet bang te zijn voor rode of blauwe wenkbrauwen. Heeft u toch nog twijfels, dan kunt u vrijblijvend langs komen voor een gesprek en advies. 

Resultaat hairstrokes + ombre techniek

Haartjes techniek (hair strokes)

Bij de haartjes techniek, ook wel bekend als ‘hair strokes’, worden natuurlijke lijntjes gepigmenteerd. Deze techniek is zeer geschikt voor wenkbrauwen waar hier en daar haartjes ontbreken. Dankzij deze techniek krijg je vollere, maar toch natuurlijke wenkbrauwen.

Kosten haartjes techniek: € 249,00

Schaduw techniek

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt bij deze techniek de wenkbrauw zacht ingeschaduwd. De schaduw techiek is zeer geschikt voor dunne wenkbrauwen of voor het aanpassen van vorm en kleur.

Kosten schaduw techniek: € 249,00

Ombre techniek

Bij de ombre techniek wordt de wenkbrauw zacht ingeschaduwd, van licht naar donker.

Kosten ombre techniek: € 275,00

Combinatie haartjes en ombre techniek

Hierbij wordt een combinatie van de Haartjes en Ombre techniek toegepast.

Kosten combinatie techniek: € 295,00

Mijn achtergrond in permanente make-up

In de praktijk ben ik erachter gekomen, dat mensen het moeilijk vinden om een wenkbrauw bij te tekenen of te epileren. Aan de hand daarvan, ben ik de opleiding voor permanente make-up gaan volgen.

Ik heb gekozen voor de opleiding en apparatuur van Ecuri Cosmetics, met name om de hoge kwaliteit en de vele praktijkdagen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen , dat de techniek en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Bekijk de tarieven voor Permanente Make-Up.

Like Facetime by Thessa op Facebook