Permanente Make-Up

Ik ben altijd gefascineerd geweest door wat visagie en met name de wenkbrauwen voor een gezichtsuitdrukking kunnen doen.

In de praktijk ben ik erachter gekomen, dat mensen het moeilijk vinden om een wenkbrauw bij te tekenen of te epileren. Aan de hand daarvan, ben ik de opleiding voor permanente make-up gaan volgen.

Ik heb gekozen voor de opleiding en apparatuur van Ecuri Cosmetics, met name om de hoge kwaliteit en de vele praktijkdagen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen , dat de techniek en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Permanente make-up blijft jaren lang mooi. Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment net onder het huidoppervlak aangebracht. Deze techniek is nagenoeg pijnloos. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Met de nieuwste technieken worden er haartjes gepigmenteerd en leegtes ingeschaduwd, waardoor de wenkbrauwen bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. De pigmenten en apparatuur zijn GGD goedgekeurd en dus volkomen veilig. Ecuri-pigmenten zijn gegarandeerd kleurvast. U hoeft dus niet bang te zijn voor rode of blauwe wenkbrauwen. Heeft u toch nog twijfels, dan kunt u vrijblijvend langs komen voor een gesprek en advies.

Bekijk de tarieven voor Permanente Make-Up.

Like Facetime by Thessa op Facebook